-10%
Kedvezményes időszak:

Leírás

Pattanások, sebek, égési sérülések, a zsíros bőr okozta tünetek enyhítésére szolgáló, természetes alapanyagokból álló készítmények

A kozmetikai ipar számára folyamatosan jelentős kihívás a problémásabb bőrtípusok kezelése, amellyel gyakorlatilag és hatékonyan inkább a bőrgyógyászat foglalkozik.

A drogériák kínálatában kevésbé találhatók hatékony, természetes alapanyagokból álló gyógyhatású készítmények a zsíros, pattanásos bőr kezelésére. Elérhető termékek pl. az un. micellás víz, V/O emulzió, amely zsírosító hatása miatt, bőrösszehúzó hatása hiányában, tartósítószer tartalmának köszönhetően nem alkalmas és nem ajánlott a zsíros bőr kezelésére, vagy említsük meg a különböző tonikokat, amelyek tartósítószerrel fixált pólus összehúzó anyagot tartalmaznak.

Figyelemmel a kínálati piac hiányosságaira a termék gyártásával és értékesítésével célunk az, hogy a fogyasztók a problémás arcbőr kezelését saját kezűleg, házilag is elvégezhessék a VerMix termékcsalád hatékony, egészségnek nem ártó, természetes alapanyagú, szabadalommal védett termékeivel, amelyek az alábbiak:

  • Tonik Forte;
  • Szárító Keverék
  • Szárító Keverék Forte

 

45 éves gyakorlati tapasztalat és megalapozott orvosi szakvélemény alapján jöttek létre és kerültek forgalomba a VerMix márkanevű termékcsalád fenti termékei, elsődlegesen a problémás bőrű fiatal korosztály részére. Ez a szabadalom már nagyon sok fiatalnak és problémás bőrű embernek adta vissza bőre egészségét, szépségét, így az önbizalmát is.


Térkép

Magyarország