-10%
Kedvezményes időszak:

Leírás

Szeretném bemutatni őstermelői vállalkozásunkat, amelyben bio gombákat termesztünk és ezekből gyógygomba kivonatokat készítünk prevenciós céllal. 1 éve indultunk el a gondolattal, hogy szeretnénk minőségi élelmiszert, amely fenntartható forrásból származik, a rendszeres táplálkozásunk részévé tenni. Ha pedig lehetőségünk van rá, akkor Mi magunk előállítani. Így döntöttünk a gombatermesztés mellett. Külföldi kutatásokból inspirálódva az élelmezési gombatermesztésről áttértünk a gyógyhatású kivonatok készítésére. Így jelenleg már nem csak ismerkedünk a mikológiával, hanem a gombakedvelők számára valódi, természetes gomba kivonatokkal tudunk szolgálni. Első körben Süngomba, Ördögszekér laskagomba , Júdásfülgomba, Sárga gévagomba és Pecsétviaszgomba kivonatok elérhetők. A gomba oltóanyag termesztés, alapanyag készítést, gombatermesztés és feldolgozást, egészen a kivonatok palackozásáig mind magunk végezzük. Így biztosítjuk a hiteles és megbízható, valódi lokális forrást és a helyit termelői értéket.

Gyógygomba kivonatainkat minden korosztály számára ajánljuk. Alkoholmentes , glicerin alapú kivonatainkat cukorbetegek is bátran fogyaszthatják, nem emelik meg a vércukorszintet. Magas töménységre törekszünk, hogy minél intenzívebb hatást elérhessünk a kivonatok fogyasztása során. 

Júdásfülgomba kivonat: Jótékony hatású lehet a természetes vérhígító hatásnak köszönhetően , hozzájárulhat a szervezet DNS és RNS szintéziséhez. Erősítheti a szívet és az érrendszert. Hatékonyan léphet fel az érelmeszesedéssel szemben. Segíthet a vérnyomás csökkentésében a koleszterinszint csökkentésében és a máj védelemben. Szülés utáni erősítőként is ajánlják. Poliszacharidok: ß-glükánok, amelyek gyulladás, koleszterin szint csökkentő hatásúak. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Adagolása: Naponta 1 ml / 1 mokkáskanál.

Süngomba kivonat: Jótékonyan hathat: Emésztési panaszok esetén, Gyomor és bélrendszeri gyulladások esetén, Immunrendszer védelmében, Vércukor szint csökkentésében. Segítségül szolgálhat az időskori leépülés esetén : Demencia, Alzheimer és Parkinson kór kezelésében. Szerepet játszhat az idegsejtek regenerálásában. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 1 db kivonat 50 ml . Adagolása: Naponta 1 ml / 1 mokkáskanál. 1 havi adagot tartalmaz egy üveg kivonat.

Ördögszekér laskagomba kivonat: Jótékonyan hathat: Gyulladások kezelése esetén, vérnyomás és koleszterin szint csökkentésében, természetes vérhígító hatású , Immunrendszer erősítésében, Vércukor szint csökkentésében , Vírusos és gombás megbetegedések kezelésében.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 1 db kivonat 50 ml. Adagolása: Naponta 1 ml / 1 mokkáskanál. 1 havi adagot tartalmaz egy üveg kivonat.*Véralvadásgátló készítményeket rendszeresen szedők terápiás célú fogyasztás előtt konzultáljanak a kezelőorvosukkal.

Pecsétviaszgomba kivonat: A kemoterápia és sugárterápia káros mellékhatásait enyhítő hatású. Hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, vércukor szint csökkentéséhez, vérnyomás és koleszterin szint csökkentéséhez. Segíthet a vírusos és baktériumos megbetegedések kezelésében valamit természetes vérhígító hatású*. *Véralvadásgátló készítményeket rendszeresen szedők terápiás célú fogyasztás előtt konzultáljanak a kezelőorvosukkal. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Sárga gévagomba kivonat: Gombaellenes hatású. Szerepet játszhat az immunrendszer védelmében és erősítésében, a vércukor szint csökkentésében. Segíthet a szervezetben fellépő gyulladások kezelésében. Kutatásokban kimutatták, hogy gátolhatja a leukémia sejtvonal szaporodását. Gátolhatja a HIV-reverz transzkriptáz enzim tevékenységét. Ez az enzim teszi lehetővé a , hogy a HIV-vírus az RNS-éből képes komplementer kiegészítő DNS-t készíteni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Adagolása: Naponta 1 ml / 1 mokkáskanál.


Térkép

Tata, Hungary