-10% az újság előfizetési díjából
Kedvezményes időszak:

Leírás

 

Magunkról néhány gondolat: 2002-ben, tehát 18 esztendeje adtuk ki először a mostani formában, igaz akkor még Magyar Világ néven lapunkat. Az irigység, emberi butaság és kishitűség miatt azonban sokan támadták a Magyar Világ elnevezést: összetéveszthető, más, hasonló nevű kiadványok is vannak a piacon, tehát változtassuk meg. Ekkor jött az ötlet, ha rosszallják a Magyar Világot, hát legyen Világ Magyarsága az elnevezésünk, hiszen Hazánk magyarjai a világ szinte minden táján megtalálhatók. Jó volna hinni, hogy mind többükhöz eljut lapunk. A Világ Magyarsága nem tartozik egyik politikai csoportosuláshoz sem. A szó igaz értelmében „NEMZETI” – bár ezt az elnevezést már igen sokszor lejáratták, hiszen ma már nemcsak a dohányáruda, az italboltok, a temetkezési vállalatok, de minden, az elvárhatónál nagyobb hasznot jelentő üzlet „nemzeti”- szavunkkal lett felcímkézve. Mintha Kárpát-Hazánk nem volna NEMZETI, nem a Magyar Nemzet kizárólagos tulajdona lenne. Miután nem vagyunk hajlandók egyik politikai csoportosulás szekerét sem tolni, nem is örvendünk nagy népszerűségnek, a mindenkori hatalom pedig igyekszik minél többször elgáncsolni, ellehetetleníteni hetilapunkat. Ennek ellenére immár nagykorúak lehettünk és 18 esztendeje hétről-hétre, minden csütörtökön megjelenik hetilapunk, amely egy kicsit másként szól Önökhöz, a megszokott politikai erővonalak általi kötelező lojalitást átlépve kizárólag a magyar értékek mentén, a magyar múltunk és hagyományaink megőrzéséért, a magyarság felemelkedéséért íródik hétről-hétre. Valljuk, hogy a MAGYAR nem egy nép, nem egy faj, hanem maga az a vallás, amely eddig is fenntartotta a világot, megőrizte a fehér fajt, itt a Kárpát-medencében és szerte a nagyvilágban. Hisszük, hogy ez a sok évszázados küzdelem el fogja hozni ismét valamennyiőnk számára az emberhez méltó életet, amely nem jog, nem kegy, hanem Isteni elrendeltetésünk. A Magyarok Istene azzal bízta meg e népet, hogy őrizze a békét, adja tovább a tudást és utunkat mindenkor egyetlen cél vezérelje: a SZER-ETET lángjának továbbadása.

 

Baráti segítséggel újra indíthatjuk weboldalunkat, remélhetőleg most több sikerrel, mint korábban. Magunkról néhány gondolat: 2002-ben, tehát 18 esztendeje adtuk ki először a mostani formában, igaz akkor még Magyar Világ néven lapunkat. Az irigység, emberi butaság és kishitűség miatt azonban sokan támadták a Magyar Világ elnevezést: összetéveszthető, más, hasonló nevű kiadványok is vannak a piacon, tehát változtassuk meg. Ekkor jött az ötlet, ha rosszallják a Magyar Világot, hát legyen Világ Magyarsága az elnevezésünk, hiszen Hazánk magyarjai a világ szinte minden táján megtalálhatók. Jó volna hinni, hogy mind többükhöz eljut lapunk.

A Világ Magyarsága nem tartozik egyik politikai csoportosuláshoz sem. A szó igaz értelmében „NEMZETI” – bár ezt az elnevezést már igen sokszor lejáratták, hiszen ma már nemcsak a dohányáruda, az italboltok, a temetkezési vállalatok, de minden, az elvárhatónál nagyobb hasznot jelentő üzlet „nemzeti”- szavunkkal lett felcímkézve. Mintha Kárpát-Hazánk nem volna NEMZETI, nem a Magyar Nemzet kizárólagos tulajdona lenne.

Miután nem vagyunk hajlandók egyik politikai csoportosulás szekerét sem tolni, nem is örvendünk nagy népszerűségnek, a mindenkori hatalom pedig igyekszik minél többször elgáncsolni, ellehetetleníteni hetilapunkat.

Ennek ellenére immár nagykorúak lehettünk és 18 esztendeje hétről-hétre, minden csütörtökön megjelenik hetilapunk, amely egy kicsit másként szól Önökhöz, a megszokott politikai erővonalak általi kötelező lojalitást átlépve kizárólag a magyar értékek mentén, a magyar múltunk és hagyományaink megőrzéséért, a magyarság felemelkedéséért íródik hétről-hétre. Valljuk, hogy a MAGYAR nem egy nép, nem egy faj, hanem maga az a vallás, amely eddig is fenntartotta a világot, megőrizte a fehér fajt, itt a Kárpát-medencében és szerte a nagyvilágban. Hisszük, hogy ez a sok évszázados küzdelem el fogja hozni ismét valamennyiőnk számára az emberhez méltó életet, amely nem jog, nem kegy, hanem Isteni elrendeltetésünk. A Magyarok Istene azzal bízta meg e népet, hogy őrizze a békét, adja tovább a tudást és utunkat mindenkor egyetlen cél vezérelje: a SZER-ETET lángjának továbbadása.

A Világ Magyarsága bár szinte valamennyi újságosstandon megtalálható, mégsem találkozhatnak vele, mert ott lapul, eldugva, a kíváncsi szemek elől elzárva, hiszen, aki nem áll be a sorba, mindenki gyanús, félelemkeltő a mindenkori hatalom számára is és ezért ahol csak lehet, ott igyekeznek betartani, természetesen nem látványosan, mert nálunk „sajtószabadság” van, hanem alattomos módszerekkel. Hetilapunkat csak és kizárólag kedves Olvasóink szeretete, támogatása, kitartása tartja életben, immár lassan két évtizede. Ha szeretnék, hogy továbbra is megmaradjunk, úgy segítsék, hogy minél többekhez jusson el a Világ Magyarsága, azért, hogy az írott és elektronikus médiumok általi szellemi lebutítás csapdájában fényt tudjunk vinni, lehetőleg minél többekhez. Ha pislákoló kis mécsesként is, de közösen tudjunk világosságot gyújtani és minél többen lássanak tisztán, érezzék meg, hogy mit jelent Magyarnak lenni.

Lapunk előfizethető postai rózsaszín csekken: Világ Magyarsága címén – 1364 Budapest, Postafiók 156., vagy banki átutalással: Rozgics Mária  MKB 1030 0002 – 1069 4646 – 4901 0015-ös bankszámlaszámon. (Külföldről utalva a bankszámlaszám elé a HU49-et kell beírni.) Negyedévre 4.200 Ft., fél évre: 8.400 Ft. egy évre 16.800 Ft. a hetilap ára.

Munkatársaink 18 éve mindenkor ingyen, mindenféle térítés nélkül, hazafias kötelességből vállalják feladatukat, hiszen csak így tudunk talpon maradni mindenféle hivatalos támogatás, segítség nélkül. Lapunk nem áll be a reklámpropaganda sorába sem, amely milliárdos vagyonokat jelent a médiumok számára. Azért sem, mert ezek a reklámok zömében agymosásra, butításra, becsapásra alapozva a folyamatos fogyasztásra és nem az élhető élet fenntartására buzdítva teszik tönkre a lelkeket, a családokat, a hazai kisvállalkozókat, amely hirdetések közreadására egyetlen, magát nemzetinek valló sajtóorgánum sem vállalkozhat.

Kérjük, hogy önmaguk felemelkedése érdekében is adjanak hírt a Világ Magyarságáról, jusson el mind több családba, segítse a tisztánlátásban mindazokat, akik jobbra, emberibbre vágynak.

Rozgics Mária

kiadó-főszerkesztő

 


Térkép

Budapest, Üllői út 109, 1091 Magyarország