-5%
Kedvezményes időszak:

Leírás

A jövő kezdete

 

Kedves Barátunk!

Bizonyára erős távolságtartással kezdi olvasni ezt a rövid írást, mint minden ismeretlen szöveget, ami vár Öntől valamit. Nos, miért is kellene elvonni az idejét.

 • másnak az olvasásától,
 • a munkától,
 • a beszélgetéstől,
 • az evéstől,

vagy bármi egyébtől, azért, hogy ezt az írásunkat elolvassa. Ezt az írást lehet, hogy még nem sokan olvassák, de az biztos, hogy eléggé különbözik a többitől. Azt gondoljuk, hogy izgalmas és jelentős is. Ha nem így lenne, úgy visszatérhet másfajta tevékenységeihez, de hiszünk abban, hogy nem teszi, mert meggyőződésünk, hogy a jövő egészen különbözni fog a múltunktól, mindnyájunknak a múltbeliektől egészen különböző döntéseket kell hoznunk, hogy el kell kezdenünk újfajta módon szemlélni a világot. Hiszünk abban, hogy csapatunk

MEGVÁLTOZTATJA A JÖVŐRŐL ALKOTOTT KÉPET.

Amiket állítunk és tenni akarunk, annak nem kellene újnak és meglepőnek lennie. Nincs szükség különös előképzettségre ahhoz, hogy belássuk:

 • nem szabad lerombolni világunkat, amelytől létünk függ,
 • a szegénység rossz és elkerülhető,
 • egy ember vagy csoport kizsákmányolása megnyomorítja mind a kizsákmányoltat, mind a kizsákmányolót,
 • ugyanúgy kell szeretnünk a jövendő nemzedékeket, mint ahogy a számunkra kedves embereket szeretjük

mert ha nem tesszük mindennapivá ezeket az elveket, akkor világunk NEM FOG FENNMARADNI.

 

Kezünkben a jövő, és nem lesz sem rosszabb, sem jobb annál, mint amilyenné MI MAGUNK tesszük. Mégis, legtöbbünk reménytelennek látja, hogy alapvetően jobbá tegyük, és feltételezi, hogy semmit sem tehetünk. Mindeközben e bolygón

 • minden percben ÉHEN HAL 28 ember,
 • mindennap KIHAL egy növény vagy egy állatfaj,
 • az egy percre jutó fegyverkezési kiadás 1 millió dollár
 • 20 éven belül, azaz a MI életünkben a Föld alkalmatlan lesz az emberi életre.

Bolygónk jelenlegi állapota tűrhetetlen és mi tettük azzá. Cselekedeteinktől függően fog megváltozni is. Földünk gyönyörű lehetne, ha lakói elhatároznák, hogy együtt fognak boldogulni, nyitottak lesznek egymás és a gondolkodás új útjai iránt. Mivel túlfinomult, szkeptikus és „tudományosan” gondolkozó, vagy épp ellenkezőleg, durva, csalódott, szemellenzős emberek vagyunk, az ilyen kijelentésekre szoktuk azt mondani, hogy EZ ÍGY TÚL EGYSZERÛ és valójában LEHETETLEN.

Ha mindenki ilyen kiábrándult, ha nem tudunk hinni abban hogy az őszinteség és a szeretet egyszerű utakon megvalósíthatóak, akkor sohasem lesz embernek valóbb világ. Talán érdemes felvenni a kesztyűt, még akkor is, ha mindez tapogatózás a sötétben, még akkor is, ha a változás több lesz, mint amire vágytunk. Világunk megérett a változásra.

A SCEE csapata készen áll, hogy a folyamatok élére álljon.

A SCEE megteszi azt, amit mások nem mernek, nem akarnak, nem tudnak megtenni, hogy világunk szebb és jobb legyen. Önnek HATALMA van hozzá, hogy ebben segítsen. Ha támogatónkká válik, akkor a legbátrabbat cselekszi meg, amit élete során megtehet, és bízhat benne, hogy támogatása a legjobb helyre kerül.

Térkép

Győrújbarát, Veres Péter u. 48, 9081 Magyarország