-5%
Kedvezményes időszak:

Leírás

Komplex megoldások egy gyártótól!

 

Az ELKO EP innovatív, teljes egészében cseh tulajdonban lévő vállalat, amelynek központja a csehországi Holešovban található, 30 éve a villamossági piac meghatározó játékosa. Termékeink közt a kezdetektől megtalálható a lakossági vagy ipari felhasználásra szánt eszközök széles sora. Az évek során a moduláris elektronikai eszközök (RELÉ) specialistáivá váltunk, amelyekből több, mint 200 típus kapott helyet termékpalettánkon, melyek közt (a teljesség igénye nélkül) időrelék, lépcsőházi automaták, kapcsolóórák, fényerőszabályzók, termosztátok, tápegységek, vezérlő és felügyeleti relék, GSM átjáró és számos további eszköz is található. 2007 óta jelentős ütemű fejlődés jellemezte az intelligens vezérlés területét, amelyen vállalatunk folyamatosan fejleszti iNELS smart home solutions épületautomatizálási rendszerét. Az iNELS-rendszerrel az okosotthonok területén is jelentős piaci pozíciót harcoltunk ki magunknak, amelyből világszerte már több mint 10 000 üzemel. Ezek nem csak kisebb lakásokban és nagyobb családi házakban üzemelnek megbízhatóan; rengeteg telepítésre irodaházakban, szállodákban, sportlétesítményekben, bevásárló központokban, sőt, műemlék-jellegű épületben került sor. Megoldásaink a hagyományosnál kényelmesebb vezérlést tesznek lehetővé, amellett, hogy környezetbarát technológiával készülnek, valamint energiát, ezáltal pénzt takarítanak meg. Az utóbbi években az épületautomatizálás területén szerzett tapasztalatainkat és az IoT technológia térhódítását kihasználva, egy új, leginkább vezeték nélküli érzékelőket tartalmazó termékkört fejlesztettünk, iNELS Air néven. Ebben a csoportban olyan eszközök találhatók, amelyek az úgynevezett okos városok (smart city) számára nyújtanak intelligens megoldást pl. a közterületvilágítások vezérlése, a parkolás, szemétszállítás, biztonság, forgalomirányítás, stb. területein.

Az anyacég évről-évre több országban is leányvállalatot nyitott – Magyarországon, Szlovákiában, Lengyelországban, Oroszországban, Ukrajnában, Romániában, Spanyolországban, Németországban, Bhutánban, Vietnámban, stb. Termékeinket mára 70 országba exportáljuk, amelyek olyan jól csengő márkák nevei alatt is megtalálhatók, mint pl. Schneider Electric, EATON, HAGER, Siemens, NIEAF SMITT, stb.

Óriási hangsúlyt fektetünk munkánk során a fejlesztésre és a legmodernebb technológia használatára, ennek eredményét pedig a vásárlóink a saját „bőrükön” is tapasztalhatják. Hiszen, tőlünk nem csak egyszerű termékeket vásárolhatnak meg, hanem az igényeiknek megfelelő, „személyre szabott”, teljeskörű megoldásokat is. A saját gyár és a kutatás&fejlesztési részleg, valamint a legmodernebb gyártási eljárások, illetve kereskedelmi hálózatunk adja meg azt a pluszt, amivel kiaknázhatja megoldásainkban rejlő lehetőségeket – termékeinkhez így nem csak kiváló minőségben, de a lehető leggyorsabban juthat hozzá. A termékek előállításához szükséges hátteret a legmodernebb SMD beültető berendezéssel és pl. 3D nyomtatóval is felszerelt saját modern gyártócsarnok biztosítja, amely a minőség mellett az operatív disztribúcióra is garanciát nyújt.

A Cseh Köztársaságban jelentős, 80 %-os piaci részesedéssel bírunk, és más európai piacokon is folyamatosan növekvő részesedést könyvelhetünk el, olyannyira, hogy a teljes európai piacot tekintve a 2. pozíciót sikerült kiharcolnunk.

  • Átlagos éves növekedési ütem: 20 %
  • Munkatársak létszáma Holešovban: 170 fő
  • Munkatársak létszáma az ELKO Holdingban: 330 fő
  • Telepített iNELS épületautomatizálási rendszerek: 10 000+
  • Képviseletek világszerte: 17
  • Export országok: 70+

A teljes forgalom legnagyobb részét, 40%-át a cseh piacon bonyolítjuk, míg 30% az export tevékenységnek, a fennmaradó ugyancsak 30% pedig a kirendeltségek lelkes kereskedelmi tevékenységének köszönhető.

Termékpalettánk főbb részei: a relé (moduláris elektronikai eszközök), büszkeségünk, az iNELS épületautomatizálási rendszer, melynek vezetékes változata az iNELS BUS System, vezeték nélküli megoldása pedi

 

g az iNELS RF Control (rádiófrekvenciás rendszer), mely gyorsan és egyszerűen (mindenféle szerkezeti átalakítás – fúrás/faragás/vésés – nélkül), akár egy délután alatt is beszerelhető. Ezek mellett szerepel még kínálatunkban az Logus90 exkluzív villamossági szerelvénycsalád, amely gyönyörű- és különleges megjelenésével bármelyik belső tér díszévé válik. A luxus kivitelű Logus90 szerelvények kínálatában szerepelnek pl. kapcsolók, különböző aljzatok (dugalj, telefon- vagy adatcsatlakozó, stb.), beépített termosztátok, audio lejátszó egységek, kapcsoló méretű érintőképernyős vezérlő egységek is. Válogasson, kombináljon, hagyja, hogy elvarázsolja az egyedi, letisztult, minimalista dizájn és a hihetetlenül széles színválaszték.

Vállalatunk számos programmal és gyakorló eszközzel támogatja a jövő szakembereinek képzését. Ennek keretein belül például jó néhány végzős mérnök hallgató készítette nálunk diplomamunkáját.

Elismerések:

webshop-rolunk-092012 –ben csehországi központunk megnyerte „Zlín-megye vállalkozása” díját, ugyanebben az évben pedig második helyen végzett az „Év vállalkozása” országos megmérettetésben is.

  • SMR-T és RF Touch – „Zlatý” Arany termék díj
  • az RF Touch érintőképernyős vezérlőnk, a LARA internetrádió- és zenelejátszó egységünk és az e-LAN-RF-003 intelligens RF Box a Cseh-Morva Elektrotechnikai Egyesület „Az év innovációja” díját is elnyerte
  • Az iNELS Multimedia pedig – a televízió képernyőjéről vezérelhető korszerű rendszer – Grand Prix díjat kapott.

A cégünk működését részletesebben is bemutató anyagot letöltheti: innen

 

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Büszkék vagyunk rá, hogy ezen minősítés alapján cégünk, az ELKO EP Hungary Kft. is kiemelkedő besorolást kapott, mint a pénzügyileg legszilárdabb lábakon álló magyar cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Mindig is nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.
A tény, hogy a nemzetközi cégminősítő független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

bisnode

Az ELKO EP Hungary Kft.  a Bisnode AAA tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának és fenntartásának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Ugyanezt a tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel ez a minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, biztonsággal állíthatjuk, hogy az ELKO EP Hungary Kft. a jövőben is a piac stabil szereplője lesz.

Térkép

Budapest, Béke tér, 1135 Magyarország