Az Európai Unión belül és hazánkban is a mikro-, kis- és középvállalkozások 99%-a, a magánszektorbeli teljes foglalkoztatás kétharmadát biztosítja, melyeket jelentős adó- és járulékfizetési kötelezettség terhel. Ezen vállalkozások érdekeit a politikai döntéshozók mind Európában mind pedig Magyarországon szinte állandóan figyelmen kívül hagyják, ezért a NEXUS TV-t működtető NEXUS TV Független Média Kft. elindította az alábbi kezdeményezéseket.

A mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődésének előmozdítása, bevételeik növelése, verseny- és foglalkoztatási képességük megőrzése érdekében létrehozott egy internetes médiafelületet, a https://nexuskozert.hu/ weboldalt.

A weboldalon olyan magyar vállalkozások mutatkozhatnak be, akik hirdethetik termékeiket és szolgáltatásaikat, amelyek:

  • etikusan működnek,
  • igyekeznek környezetkímélő technológiákat és anyagokat alkalmazni, és/vagy
  • törekednek az emberi egészségét támogató termékeket előállítani és forgalmazni.

Ezek a vállalkozások hajlandóak árkedvezményt adni egy olyan vásárlói körnek, amelynek tagjai fontosnak tartják:

  • az etikusan működő,
  • helyi közösségek életében részt vevő,
  • embertársaik egészségét, az élelmiszerbiztonságot, valamint
  • a környezetvédelmet szem előtt tartó vállalkozások fejlődésének előmozdítását.

A NEXUS Klub tagjai árkedvezményben részesülnek, amennyiben a nexusközért weboldalán megtalálható vállalkozások termékeit vagy szolgáltatásait veszik igénybe.

Annak érdekében, hogy e vállalkozói kör tagjai megismerjék egymást, és közvetlen üzleti kapcsolatba tudjanak lépni, meghívást kapnak a NEXUS KLUBkisközösségek hálózata platformhoz, és tagjai lesznek a Vállalkozók Klubjának is. A belső kör tagjai számára érdekvédelmi, érdekképviseleti együttműködési lehetőséget biztosítunk.

A fenti kezdeményezéseket a NEXUS TV online televízió, a https://nexustv.hu/ folyamatosan népszerűsíti.

Az a nemes cél vezérel bennünket, hogy a hasonló értékeket valló emberek egymásra találjanak, és egy valódi közösséget hozzanak létre.

Mert KÖZÖSEN KÖNNYEBB!