-5% a saját márkás termékekre
Kedvezményes időszak:

Leírás

A Viva Natura egyet jelent a minőségi étrend-kiegészítők és a kombucha koncentrátum gyártásával, forgalmazásával.

 

Jakab István Egészség -be-fektető

 

Fő területeink: emésztés, enzimek, salaktalanítás, immunrendszer, energetizálás, roborálás, vitalizálás, a szervezet normál működésének támogatása.

Termékeink gyártása során a Viva Natura brand szavatolja az ellenőrzött forrásokból származó, prémium minőségű hatóanyag tartalmú alapanyagok felhasználását. Hatóanyagainkat a legújabb szakmai publikációk és klinikai vizsgálatok alapján választjuk ki. A termékeink receptúráit úgy alkotjuk meg, az összetevők párosítását úgy választjuk ki, hogy az mindig maximális szinergiát, ezáltal pedig a legjobb hatékonyságot biztosítja.

Az általunk gyártott és/vagy forgalmazott étrend-kiegészítők (pl.: Gyógygomba kivonatok, Huminiqum stb.) OGYÉI notifikáltak, vagy nemzetközi CE jelöléssel ellátott orvostechnikai eszköz (Safe Laser, Kindmax tapasz). A legtöbb termékünk összetevői EFSA egészségi állításokkal rendelkeznek, tehát tudományosan elfogadott a hatásmechanizmusuk.

Mivel számunkra fontos a hiteles és korrekt tájékoztatás, létrehoztunk egy Viva Natura tudástár nevű oldalt, ahol tudományos cikkek összefoglalói találhatóak (https://tudastar.vivanatura.hu/cikkek/).

 

 

 

Termékeink kiváló minőségének köszönhetően étrend-kiegészítőink kiérdemelték a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége elnöksége döntése értelmében a Szövetség emblémáját és ajánlását. Az embléma 2020. novemberétől megtalálható termékeinken. Folyamatosan arra törekszünk, hogy csakis a legjobbat nyújtsuk Önöknek.

 

 

 

Viva Natura – éljen a természet!

Minden, ami szép, ránk várhat még.

Viva Natura, az újkor táplálékaival

Hogy mi a Viva Natura filozófiája? Tiszta, adalékanyagoktól mentes, szerves kötésű, a természetet tökéletesen reprezentáló készítmények előállítása. Ez ma óriási kihívás minden egészséges életmódot képviselő vállalkozás számára. A tiszta természetből készített tablettázott termékeink speciális technológiával, adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek, ami a mai élelmiszeripar szerint nagy kihívás, de nekünk ez sikerült!

 

100% tiszta alapanyagokat tudunk összepréselni mindenféle adalékanyag nélkül.

Miben kiemelkedő még a Green Blood Kft.? Több mint öt éve alakítottuk ki a Zöldvér termékcsaládunkat. Ez a név arra utal, hogy minden növény vérében keringő zöld vér (klorofil) a szerves kötésű magnézium széles tárháza. Mint tudjuk, a magnézium az egyik legerősebb lúgosító ásványunk, ami elengedhetetlen a mindennapi sav-bázis egyensúly fenntartásához.

Amire még nagyon büszkék vagyunk, hogy egyedül a Green Blood Kft. tud előállítani magas koncentrációjú kombucha elixírt, ami kilencszer annyi élő anyagot tartalmaz, mint a hagyományos fermentációval készült kombucha termékek.

Milyen az új világ táplálék igénye? A természet közeli, fenntartható jövő szemléletmódját képviselve a másképp gondolkodókkal és az egészség-be-fektetőkkel egy olyan világra készülünk, ahol a tisztaság és az emberi érték lesz mindenek előtt a legfontosabb és a magas rezgésszinten élő embereknek magas rezgésszintű élelmiszerekre lesz szüksége.

Csatlakozzon Ön is az Új kor táplálékláncához!

Jakab István