-20%
Kedvezményes időszak:

Leírás

A PROA KULTURÁLIS ALAPÍTVÁNY elkötelezett a független magyar média megvalósításában! Célkitűzése: támogatni minden olyan elemző és hiteles alapokon nyugvó kutatási, oktatási folyamatot, amely alkalmas a magyar történelem, a világtörténelem és a jelenkorunk társadalmi folyamatainak megértésére, közvetítésére és megőrzésére.

A PROA KULTURÁLIS ALAPÍTVÁNY a NEXUS TV és a NEXUS KLUB fő támogatója. A  PROA KULTURÁLIS ALAPÍTVÁNY szervezésében a következő hónapiban, a VÉDETT TÁRSADALOM ALAPÍTVÁNY és a  NEMZETVÉDELMI SZABADEGYETEM ALAPÍTVÁNY támogatásával előadássorozatot szervez MÁSIK MAGYARORSZÁG címmel az egész ország területén. A szezonnyit rendezvény  április 07 és 08-án Dobogókőn került megrendezésre. Az előadásokról készült felvételeket megtekinthetik a NEXUS TV oldalain:

MÁSIK MAGYARORSZÁG

Kövessék weblapjainkat, média felületeinket és ismerjék meg részletesen a programjainkat!

Másik Magyarország a PROA KULTURÁLIS ALAPÍTVÁNY szervezésében!


Amikor a covidterror idején, a hallgatásra parancsolt kormányzati és párt médiákat, illetve a globális hatalom irányítása alatt álló sajtót is hallgatásra parancsolták.

A sokoldalú és részletes tájékoztatás tekintetében, mi kiadtuk a jelszót:

Jogod van az igazsághoz!

Az eltelt két esztendő alatt az igazság-keresésünk jottányit sem változott. Az Önök támogatásával itt vagyunk ma is, igyekszünk feltárni önök előtt, bemutatni önöknek a „nagyok által” továbbra is szőnyeg alá söpört lényeget, a valóságot.

Mára azonban tovább is léptünk ennél. A  NEXUS TV jelmondata, – LEGYÜNK KAPCSOLATBAN, nemcsak egy üres szlogen!

Önökre, az Igazságot kereső és azért tenni is akaró emberekre számítva múlt év nyarán létrehoztuk a Nexus Klub Közösségek hálózatát, amely azon túl, hogy a virtuális térben biztosítja tagja számára a cenzúrázatlan és minőségi információcserét, kapcsolattartást, ma már országhatárokon túlnyúló kisközösségek hálózattává nőtt és növekszik folyamatosan!

Az elmúlt hónapban készült el a klubtagság számára a NEXUS Piactér, ahol tagjaink egymás közötti csere-bere ügyleteit bonyolíthatják le egy pénzhelyettesítő elszámolási rendszer segítségével.

És mára elkészült a NEXUS  KÖZ-ÉRT,  vásárlói és vállalkozói közösségi platformunk is. A NEXUS-KÖZÉRT a NEXUS KLUB nyilvános vásártere.

Ezek az eszközök a kommunikáción túl, az arra nyitott és érdemes embereknek, vállalkozásoknak biztosít olyan gazdasági, üzleti előnyöket, amelyeket a pusztán pénz és profitcentrikus piacgazdaság nem tud, de nem is akar nyújtani.

A fejlődő NEXUS KLUB tagságával elérkezettnek láttuk az időt, hogy eredményeinket régebbi szokásunkhoz híven egy olyan alkalommal mutassuk be Önöknek, ahol terveinkkel, a Nexus TV-ben megszólaló barátainkkal, és a NEXUS KLUB tagjaival is ismét személyesen találkozhatnak, kérdezhetnek.

Értékeljük Közösen szűkebb hazánk és a nagyvilág helyzetét.

 


Térkép

Budapest, Várna utca 12-14, 1149 Magyarország