-10%
Kedvezményes időszak:

Leírás

MIK IS AZOK A MIKROZÖLDEK?

MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES A SZUPERFOOD MIKROZÖLDEKRŐL

Nincs időd odafigyelni a megfelelő étkezésre? Szeretnél egészségesen élni, de ez túl sok energiád emésztené fel? Esetleg gondoskodni szeretnél saját és a családod megfelelő vitaminbeviteléről? A sok felesleges kalória, költséges téplálékkiegészítő és megterhelő diéta helyett keress más megoldást! Próbáld ki a vitamindúsásványianyagokkal és nyomelemekkel telített, méregtelenítő hatású mikrozöld növények fogyasztását és termesztését! Ha felkeltettük az érdeklődésed olvass tovább és tudj meg minél többet ezekről az aprócska, de annál egészségesebb növényekről: a szuperfood mikrozöldekről!

Apró, ízletes, friss, ropogós, színes, egészséges … Olyan sok szóval jellemezhetőek ezek a kis zöldségek, az újra felfedezett mikrozöldek. Idáig a csúcskategóriás éttermekben használták színük és különleges ízük miatt díszítőelemként. Manapság a mikrozöldek kezdenek egyre népszerűbbé válni az otthoni felhasználás terén is, nem véletlenül.

Azonban, a mikrozöldek nem csak színesítik, díszítik ételeinket, hanem hihetetlenül gazdagok tápanyagokban is: vitaminokban, ásványi anyagokbankarotinoidokban és rostokban.

Az alultápláltság és az ásványi anyagok, vitaminok hiánya olyan probléma, amely világszerte jelentkezik. A jelenség elleni küzdelem egyik legjobb módja az egészséges táplálkozás, vagyis gyümölcsök és zöldségek fogyasztása, amelyek minden olyan mikroelemmel rendelkeznek, amik szükségesek a test egészséges működéséhez. mikrozöldek fogyasztása egyszerű módszere az egészséges táplálkozásnak.

Válogasson kedvére a mikrozöld készleteink és magok között! Vegyszermentes, vitamindús, otthon termeszthető vitaminforrás.


Térkép

Remeteszőlős, Cinke u. 2, 2090 Magyarország