-10%
Kedvezményes időszak:

Leírás

A szomszéd kertje már nem zöldebb, mert

a Hidrovetés Kft. megtervezi az Ön kertjét, öntözőrendszert telepít, befüvesíti, virágba borítja, így a szomszéd kertje elsárgulhat az irigységtől!

Csak füvesítés szükséges? Akkor jó helyen jár, mert a Hidrovetés Kft. által meghonosított, eredeti technológiával várható a legjobb hosszú távú eredmény, gyorsan és olcsón.

Inkább gyepszőnyeget szeretne? Alacsony árainkkal ezt is megengedheti magának! Mi már csak tudjuk, hogy az ember addig nyújtózkodik, míg a gyepszőnyeg ér!

Lépjen kapcsolatba velünk! Tapasztalt kertészeink gondját viselik akár a kis kerteknek, akár az NB1-es focipályáknak. A kis kertet sem vetjük meg, csak el!

Hidrovetés, füvesítés

A Hidrovetés Kft. Magyarországon elsőként kezdte alkalmazni a gyepesítés területén egyedülálló hidrovetés technológiát. Nagy szaktudással, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereink elsőosztályú alapanyagokkal végzik a füvesítést.

Legyen szó, vadvirágos rétről, magánkertről, meredek rézsűs területről, vagy kevert gyep (fűmagkeverék + lóhere + százszorszép) kialakításról a Hidrovetés Kft. a magágyelőkészítéstől, a friss talaj vagy komposzt terítéstől egészen a hidrovetésig rövid határidővel vállalja kertje gyepfelületének kialakítását.

 

Kerttervezés, kertépítés

A Hidrovetés Kft. vállalja egyedi,a megrendelő igényeinek megfelelő kerttervek elkészítését. A kertterv műszaki rajz, kerttervező program segítségével méretarányos kivitelben készül. A terven láthatók a kiültetendő növények nevei, mennyiségük, a térburkolatok kialakítása, a fák mérete. A kerttervezés része a domborzati viszonyoknak és a növények vízigénynek megfelelő méretű öntözőrendszer is.

Sportpályák, ipari területek füvesítése

Cégünk vállalja szabadtéri sportpályák füvesített területének kiépítését, felújítását. Szezonális fenntartás területén nagy tapasztalattal és jelentős referenciákkal rendelkezünk.

Vállaljuk új sportpályák füves területének kiépítését, meglévő sportpályák öntözőrendszerének megtervezését és kiépítését, illetve a már üzemelő sportpályák fűfelületének időszakos és rendszeres tápanyag-utánpótlását, a füvesített terület betegségeinek kezelését.

https://youtu.be/UsmeGRwp87A


Térkép

Remeteszőlős, Cinke u. 2, 2090 Magyarország