PARTNERI JELENTKEZÉS

VÁSÁROLJ MAGYAR VÁLLALKOZÓTÓL,

MAGYAR CSALÁDOKAT TÁMOGATSZ VELE!

NEXUS KÖZ-ÉRT -TEGYÜNK MAGUNKÉRT

Ha megtetszett a kezdeményezés, és része szeretnél lenni te is, akkor az az alábbi jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Várjuk azokat magyar tulajdonú vállalkozásokat, vállalkozókat, gazdákat, akik szeretnék bővíteni vásárlói körüket NEXUS KLUB vásárlói közösségével és maguk is részt kívánnak venni a közösségi hálózat bővítésében.

A magyar vállalkozások (99%-a mikro-, kis- és középvállalkozás. Noha ezek a vállalkozások a magánszektorbeli teljes foglalkoztatás kétharmadát biztosítják) rengeteg adót és járulékot fizetnek. Érdekeiket a politikai döntéshozók Magyarországon (is) szinte állandóan figyelmen kívül hagyják.

NEXUS TV-t működtető NEXUS TV Független Média Kft.  elindította az a NEXUS KÖZ-ÉRT Vásárlói és Vállalkozói Közösség online felületét, amivel eszközt kíván nyújtani a hazai vásárlási szokások megváltoztatására irányuló törekvéseknek.

nexus-klub-logo

A NEXUS KLUB sokkal több, mint egy közösségi médium, egy online platform. A bővülő tagságnak lehetőséget és keretrendszert ad, hogy szervezetté alakíthassa magát. A klub keretein belül létrejövő rendszerek képesek egy új és kívánatos társadalomszervezési modellt kialakítani. A rendszer lényege: az alulról építkezés és a megbonthatatlanság. 

NEXUS KÖZ-ÉRT - MAGYAR VÁLLALKOZÓK KLUBJA

Kiket várunk tagjaink közé:

  •  akik arra törekednek, hogy – lehetőségeikhez mérten – környezetkímélő technológiákat és anyagokat alkalmazzanak a gazdasági tevékenységük során,

  • akik igyekeznek az emberi szervezet egészségét támogató termékeket előállítani és forgalmazni,

  •  akik etikusan járnak el a vevőikkel, ügyfeleikkel és üzleti partnereikkel szemben, nem tévesztik meg őket,

  • akik tisztességesen bánnak az alkalmazottjaikkal,

  • akik részt vesznek a helyi közösség életében.

  • akik hajlandóak árkedvezményt adni NEXUS KLUB vásárlói körének,

  • akik szeretnének megismerkedni más vállalkozókkal és üzleti kapcsolatokat kiépíteni velük.

“Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.” /Benjamin Eliyah Mays/

Annak érdekében, hogy a vállalkozói kör tagjai megismerjék egymást, és közvetlen üzleti kapcsolatba tudjanak lépni, hozzáférést biztosítunk a reklámozó számára a NEXUS KÖZ-ÉRT VÁLLALKOZÓK KLUB közösségi platformhoz a NEXUS KLUB keretein belül. Ebben a közösségben a reklámozó megismerkedhet más vállalkozókkal és kapcsolatokat építhet ki velük.